FÖRETAGSBOSTÄDER

Nedan finner du våra lediga företagsbostäder. Du är välkommen med en intresseanmälan för den bostad du är intresserad av.
Flarkenvägen 2, 975 96 Luleå

Typ: Tvåplansvilla med två lägenheter
Storlek: 233 kvm
Tillträde tidigast: 1/2-21
Övrigt: Tvåplanshus om totalt 233 kvm med två lägenheter. Möjlighet att hyra hela huset eller en separat lägenhet. Den ena lägenheten består av tre sovrum med fyra bäddplatser och den andra våningen består av fyra sovrum med sex bäddplatser. Fullt utrustat kök, badrum med tvättmaskin och torkskåp samt allrum finns på båda våningarna. Alla sovrum är utrustade som ett standard-hotellrum med TV, skrivbord, garderober och dörrhandtag med kodlås. Två uppsättningar handdukar och sängkläder ingår för samtliga boende. Parkeringsplatser med motorvärmare finns i anslutning till huset. Wi-Fi ingår. Kontakta oss för prisförslag.
Klicka här för att göra en intresseanmälan.
Drottninggatan 11, 961 35 Boden

Typ: Lägenhet 24 kvm på Hotell Drottninggatan 11
Storlek: 24 kvm
Tillträde tidigast: 1/2-21
Övrigt: Lägenhet om 24 kvm på Hotell Drottninggatan 11 mitt i centrala Boden. I rummet finns bland annat ett fullutrustat pentry med kokmöjligheter, kyl med frysfack och mikro. Rummet består även av 2x90 cm sängar, matbord, TV och fåtöljer med cafébord. Sängkläder, handdukar, parkeringsplatser med motorvärmare, Wi-Fi och frukost ingår. Alla hotellets gäster har även fri tillgång till fullt utrustat kök, tvättstuga, matsal, kaffemaskiner och TV-rum. Kontakta oss för prisförslag.
Klicka här för att göra en intresseanmälan.