LEDIGA AFFÄRSLOKALER

Nedan finner du våra lediga lokaler. Du är välkommen med en intresseanmälan för den lokal du är intresserad av.

Lediga lokaler

Kungsgatan 32, 961 34 Boden

Typ: Kontorslokal
Storlek: 50-200 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse eller tidigast 1/2-21
Hyra: Enligt överenskommelse
Övrig information: Central kontorslokal om ca 200 kvm med utmärkt läge mitt i centrala Boden. Möjlighet att dela av och hyra mindre ytor. Lokalen har både små kontorsrum om 10-30 kvm och även större mötes-/konferensrum. Gemensamt, nyrenoverat kök finns i lokalerna. Kontakta oss för att boka en visning.

Kungsgatan 32, 961 34 Boden

Typ: Butikslokal
Storlek: 275 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Hyra: Enligt överenskommelse
Övrig information: Butikslokal (f.d. Berlins Damkläder) om 275 kvm med utmärkt läge mitt i centrala Boden. I lokalen finns förutom försäljningsyta även tillhörande ytor som bland annat fikarum och förråd. Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten. Kontakta oss för att boka en visning.

Kungsgatan 23/Herkulesgatan 3, 961 34 Boden

Typ: Butikslokal
Storlek: 241 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Hyra: Enligt överenskommelse
Övrig information: Lokal om 241 kvm med bra läge i centrala Boden, granne med bland annat Bastard Burgers och NPC Gym. Lokalen är tidigare använd som restauranglokal men kan även nyttjas som kontor- eller butikslokal. Parkeringsplatser finns att hyra i garage och i anslutning till fastigheten. Kontakta oss för att boka en visning.

Kungsgatan 23, 961 61 Boden

Typ: Källarlokal (omklädnings- & lunchrum)
Storlek: 122 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Hyra: Enligt överenskommelse
Övrig information: Central källarlokal om 122 kvm med pentry och tillhörande sittytor samt omklädningsrum med tre duschar och WC. Lokalen är belägen i samma hus som bland annat Bastard Burgers och NPC Gym. Kontakta oss för att boka en visning.